Tapasztalt, képzett, profi, szakemberek várják kérdéseit!

Ha felkeltettük az érdeklődését valamelyik szolgáltatásunk iránt, akkor, kérjen ajánlatot tőlünk!

Hasznos_oldalak
Partnerek

Könyvelés

Confessio

Könyvelés, bérszámfejtés a CONFESSIO-val

Könyvviteli szolgáltatásunkat irodánkban és igény esetén, vállalkozása telephelyén is el tudjuk végezni.

Tevékenységünk felöleli a könyvvitel, adózás, bérszámfejtés területén jelentkező szinte valamennyi feladatot, ezért önnek csak egyetlen szolgáltatóval kell tartani a kapcsolatot. Telefonos és internetes kapcsolat segítségével felvetődő kérdéseire a legrövidebb időn belül válaszolunk.

Igény esetén kihelyezett főkönyvelőt biztosítunk, aki előre egyeztetett időpontban rendszeresen ellátja a főkönyvelői, irányítási feladatokat az önök telephelyén. Lehetőség van a könyvelés, bérszámfejtés, adó és tb ügyintézés komplex megoldására is, ezáltal adminisztratív dolgozói állományát optimalizálhatja.

A könyvelést a Forintsoft Kft. programjával végezzük, de nagy gyakorlatunk van más programok használatában is. Tapasztalatunk és gyakorlatunk révén segítséget tudunk nyújtani rendszerek kiválasztásában és bevezetésében egyaránt.

Már működő vállalkozások korábbi könyvelését igény szerint megvizsgáljuk, és javaslatot teszünk a számviteli feldolgozás szükség szerinti átalakítására. Mérleg és adóbevallások önrevízióját is vállaljuk.
Bérszámfejtést a könyvelés részeként, de akár külön is el tudjuk vállalni.

A bérszámfejtés keretein belül elvégezzük az adózással és járulékfizetéssel kapcsolatos adminisztrációs feladatokat.

A bérszámfejtés kiterjed a TB-vel és az SZJA-val kapcsolatos adatszolgáltatásokra is.